Kamis, 25 April 2013

Fats and Oils: Formulating and Processing for Applications 3th ed.



Richard D. O’Brien
Buku ini diterbitkan oleh CRC Press tahun 2009. Cakupan 766 halaman.
Daftar isi:

  1. Raw Materials, 1 
  2. Fats and Oils Processing, 73 
  3. Fats and Oils Analysis, 197 
  4. Fats and Oils Formulation, 263 
  5. Shortening Types, 347 
  6. Baking Shortenings, 361 
  7. Frying Shortenings, 399 
  8. Dairy Analog Shortenings, 425 
  9. Household Shortenings, 437 
  10. Margarine, 447 
  11. Liquid Oils, 473 
  12. Quality Management, 495 
  13. Troubleshooting, 561

Index, 659

 
 Baca & Informasi lebih lanjut, hubungi:
PDII-LIPI SERPONG
Telp. 021-7560537
E-mail: pdiiserpong@yahoo.com

Tidak ada komentar: